Conceptul de Auris

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 29.09.2006
Toyota a prezentat la Paris cel mai recent concept al companiei, Auris space, un prototip caracterizat prin generozitatea spatiului.
“Desenat de la interior la exterior” este modul prin care Toyota a definit noul concept Auris space.

Japonezii au prezentat la Paris noua lor compozitie caracterizata printr-un spatiu interior generos si confortabil. Directorul diviziei globale de design de la Toyota, Wahei Hirai, a dat explicatii: ”Auris este inalt si spatios. Linia plafonului si habitaclul orientat spre partea anterioara dau dinamism si agilitate conceptului, o calitate pe care noi o numin echilibru perfect”.

Interiorul lui Auris este conceput pe baza principiului ergonomic cu o consola centrala impunatoare si un acoperis de sticla care ofera luminozitate spatiului generos.

Exteriorul este carcterizat printr-o parte frontala impunatoare, conturata de liniile verticale si de blocurile optice de dimensiuni semnificative. Culoarea aurie este elementul de originalitate a prototipului, nuanta caroseriei constituind si inspiratia pentru numele primit de concept.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru