Concert pe muzica de Lexus

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.08.2007
Lexus va colabora cu Orchestra Simfonica din Londra pentru a promova sistemul audio semnat Mark Levinson de pe modelul LS 460.

Se stie deja ca sistemele audio dezvoltate de brandurile auto de lux in colaborare cu nume mari ale industriei hi-fi sunt printre cele mai cautate - dar si cele mai scumpe - optiuni pe un model premium. Acesta este si cazul pachetul pregatit de Mark Levinson pe Lexus LS460, care include 19 boxe asezate in habitaclu care dezvolta in total 450 W.

Ei bine, pentru a promova acest pachet, Lexus a apelat la Orchestra Simfonica din Londra, care va sustine un concert utilizand pachetele audio ale 12 exemplare LS460. Fiecare zona de instrumente va fi proiectata prin boxele unei masini iar ascultatorii vor fi invitati sa asculte concertul realizat astfel de cele 12 masini si sa urmareasca making of-ul concertului audio auto. La final, cele 19 boxe din fiecare masina vor reprezenta cate un instrument din care va iesi un mini-concert in habitaclul fiecarui LS460 prezent la evenimentul de promovare.

Pachetul Mark Levinson de pe Lexus LS 460 este disponibil optional si costa ceva mai mult de 5000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru