Concurs de design Peugeot

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 08.09.2006
Peugeot investeste in viitorul automobilismului printr-un concurs de design. Concursul va fi lansat odata cu deschiderea Salonului Auto de la Paris.
Peugeot va lansa la Salonul Auto de la Paris a patra editie Design Competition.

Tema editiei de design din acest an cuprinde sase litere, P.L.E.A.S.E si toti pasionatii de design sunt invitati sa-si expuna ideile. Modelul castigator va avea onoarea de a fi expus la standul Peugeot de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Pe langa aceasta, designerul castigator va primi un cec de 6000 de euro iar modelul va fi produs in mai multe exemplare in varianta de miniatura. De asemenea, designul care va castiga competitia va fi in trodus ca masina de competitie pentru jocurile video Xbox 360.

Competitia este deschisa celor care au peste 14 ani si este o punte de lansare pentru cei care aspira la o cariera de designer in lumea auto.

Site-ul unde se poate participa este www.peugeot-concours-design.com. AutoMarket va prezinta fotografii cu cateva exemple de concepte castigatoare in editiile trecute ale concursului organizat de constructorul francez.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru