Construirea unui nou model Ford la Craiova, in pericol

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Americanii au fost avertizati de AVAS sa ia in calcul o alta locatie daca UE nu se pronunta pana in 2008.

Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, sustine ca Ford va trebui sa ia in calcul alte locatii pentru producerea de autoturisme in cazul in care Comisia Europeana nu va da niciun raspuns pana la inceputul anului 2008, transmite Mediafax.

Presedintele AVAS sustine ca pentru producatorul american de automobile era importanta data scoaterii pe piata a primului produs. "Din discutiile pe care le stiu, din bordul de conducere al Ford, pentru ei era foarte importanta data cand trebuia sa dea primul produs pe piata, deci in acord cu acel contract", a spus Atanasiu.

Oficialul de la AVAS apreciaza ca firma Ford ar trebui sa-si gaseasca o alta locatie, daca raspunsul CE nu vine la inceputul anului 2008. "Daca cei de la Ford nu vor avea un raspuns in timp rezonabil, vor trebui sa ia in calcul si alte locatii pentru producerea acelui produs. Rezonabil pentru ei inseamna inceputul anului 2008", a mai spus Atanasiu.

Comentarii (3)

  • florin
    masini
    In toata lumea asta o tara care produce autoturisme are o economie beton. La noi trebuie UE sa dea aprobari...pt ca politicienii nostrii nu stiu sa negocieze decat cata spaga iau. Sa plece si ford..ramane Renault, ma mir ca au mai ramas si astia.
    Politicieni BOI, JEGOSI, apropo Atanasiu mai schimba si tu costumul ala, tot pe ala albastru cu liniute il ai? Chiar n-ai bani sa-ti iei altul?
    0 0
  • suntem de plans
    nu are alt costum .. cheltuie pe bautura , femei si SPAGA:)
    0 0
  • de cristi
    ford
    investitiile ce vor avea loc in Craiova in cazul in care va veni firma ford , vor avea o mare importanta pentru dezvoltarea localitatii ,altfel in cazul in care nu se perfecteaza acest contract ar fi cea mai mare pierdere pentru zona Olteniei ,chiar si in plan social.
    Desigur , ca unii din politicieni nostri asculta in tara noastra de sfaturilie UE , chiar si in defavoarea acestei tarii , prctic nu se zbat pentru lansarea acestui produs nou pe piata romaneasca si nu intelegem de ce.
    Probabil la mijloc sunt alte interese politice sau economice care lovesc in interesele UE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru