Crestere cu 88.4% a vanzarilor Ford

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.03.2007
In luna februarie a acestui an Ford a inregistrat o crestere de 88.4% a vanzarilor. Luna trecuta, cifra de vanzari a fost de 1318 unitati.

Vanzarile Ford in Romania au crescut in luna februarie cu 88,28% fata de perioada similara a anului 2006, ajungand la 1318 unitati vandute. Cu 442 de unitati vandute Fiesta continua sa fie cel mai bine vandut model Ford pe piata din Romania, fiind urmat de Ford Focus cu 290 de unitati.

In segmentul autovehiculelor comerciale Ford Transit este in continuare lider, inregistrand un salt semnificativ, cu 368 de unittii fata de 164 vandute in februarie 2006. Tot in categoria vehiculelor comerciale modelul Connect a inregistrat cresteri de 67% fata de aceeasi luna a anului trecut.

Catalin Gavra, director general al Romcar (reprezentantul si importatorul marcii Ford in Romania), a declarat: “Ne-am propus un target de vanzari ambitios in acest an pe care ne vom stradui sa-l atingem in primul rand prin dezvoltarea retelei de distribuitori autorizati. De asemenea strategia noastra se bazeaza pe folosirea eficienta a mixului reprezentat de serviciile post vanzare de calitate, profesionismul echipei si strategia de marketing/vanzari adaptata în permanenta dinamicii pietei autohtone”

Pentru 2007 Romcar si-a propus sa vanda peste 17.000 de unitati cu aproximativ 33% mai mult decat anul trecut.

Se asteapta un aport important si din partea noilor modele Ford ce urmeazã a fi lansate in Romania, si anume Ranger, Focus Coupe Cabrio si noul Ford Mondeo.

In Europa, vanzarile Ford au crescut in luna februarie cu 6,8% fata de perioada similara a anului trecut, inregistrand 119.000 unitati vandute si o cota de piata de 8.44%.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru