Criza de roviniete in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.07.2007
Directorul Companiei de Drumuri a anuntat ca posibila criza de roviniete a fost cauzata de o companie care a contestat licitatia organizata pentru tiparirea acestora.

Livrarile de roviniete sunt sub cerere dupa ce o firma participanta la licitatia pentru tiparirea acestora a depus o contestatie. Situatia ar urma sa revina la normal in cel mult o saptamana.

Mihai Grecu, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri, a declarat astazi: "O contestatie facuta de o firma care a participat la licitatie a condus la intarzierea reimprospatarii stocului de roviniete. Situatia se va normaliza in cel mult o saptamana."

Referitor la situatia din vama Nadlac, unde se formeaza cozi la sensul de intrare in tara deoarece exista un singur angajat pe tura care vinde roviniete, seful Companiei de Drumuri a afirmat ca personalul va fi suplimentat la patru-cinci angajati pana la sfarsitul saptamanii. "Este penibil ce se intampla la Nadlac. Am discutat astazi cu directorul Regionalei CNADNR Timisoara si am convenit sa fie suplimentat numarul angajatilor din vama. Esential este sa fie reluata vanzarea rovinietelor si in benzinarii", a mai declarat Grecu.

Incepand din luna iunie, rovinieta poate fi achizitionata pentru o perioada de sapte zile, 30 de zile, trei luni, sase luni sau 12 luni. Rovinietele sunt distribuite prin intermediul oficiilor postale, benzinarii si centrele Companiei de Drumuri.

Comentarii (6)

  • Adrian
    timisoara
    Asa is timisorenii, dau in cap la Arad pt. ca sa iasa ei in fata, asta ii un exemplu clar ... vroiau sa forteze sa mute traficul pe la Cenad, nu au nici o sansa, 90% din straini intra prin Nadlac, de aia se face si autostrada pe acolo. Lor le e ciuda pe asta. Din cauza lor se face o deviere de cateva sute de km la autostrada care va avea traseul Nadlac-Arad-timisoara-Lugoj-Deva, de parca ai avea ceva de vazut pe acolo ... Huo pt. timisoara.

    PS: scriu cu litere mici "timisoara" pt. ca nu merita litere mari nici macar una.
    0 0
  • bb!
    in primul rand nu o sa calc niciodata in cloaca aia numita nadlac cu n mic!Referitor la "rovinieta" unde dracu ati mai vazut rovinieta pe drumuri nationale?Va zic eu nicaieri!Daca va uitati cu atentie santem tara cu cele mai tampite taxe din lume!
    0 0
  • pt COXMA
    Rovinieta pt drumurile nationale si autostrazi exista in Ungaria si Austria.
    Ai grija sa cumperi, pt ca amenda este de 150 euro (in Ungaria).
    0 0
  • dai 10 euro la politzaiul ungur si nu iti mai da amenda :)
    oricum, aia au drumuri bune si imi convine sa platesc rovinieta, dar la noi pe langa banii de rovinieta, mai dau bani si pe piese de masina pe care le rup prin "traditionalele" cratere ce cresc pe drumurile petriei.
    0 0
  • gandire tipic romaneasca
    Decat sa dai 10 euro politaiului ungur mai bine dai in jur de 7 pe rovigneta... si esti in legalitate... si poate nu stii ce control meserias in trafic au astia chiar pentru acest aspect al rovignetei, doar un mic Corsa pe care scrie cu litere de o schioapa Matrica Control si cu o camera de luat vederi draguta deasupra, asta asa pentru cei care prefera sa cotizeze pt drumurile tarii vecine...
    0 0
  • arad=langa timisoara
    am sa schimb placuta de la intrarile din arad cu altele pe care scrie langa timisoara pentru ca atunci cand in romania spui vest spui TIMISOARA si nu arad, de aceea aradul e langa TIMISOARA. :-p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru