Cum va arata Maserati Coupe!

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.02.2007
Constructorul italian a publicat imagini cu schita noului Maserati Coupe. Designul este semnat de Pininfarina.

Schite ale noii generatii Maserati Coupe au fost publicate oficial, cu o saptamana inainte de prezentarea sa oficiala si debutul de luna viitoare de la Salonul Auto de la Geneva. Informatiile sustin ca masina se numeste simplu "coupe".

Imaginile sugereaza ca, pentru noul model, Maserati a renuntat la designul Giugiaro in favoarea celui Pininfarina. Desi liniile modelului sunt inspirate de sedanul Quattroporte, Coupe-ul va avea un design mult mai agresiv si o parte posterioara inedita. Masina a crescut si in dimensiune fata de predecesorul sau si va fi disponibila in trei versiuni: un Coupe 2+2, un Spyder cu soft-top si un coupe cabriolet de patru locuri cu hard-top.

Sub capota va exista un motor V8 provenit de la Ferrari cu o capacitate de 4,2 litri. Acesta se asteapta sa fie urmat de o versiune si mai puternica, V8 de 4.5 litri, care dezvolta 500 de cai putere. Trenul de rulare va fi completat de o cutie de viteze automata Cambiocorsa sau una manuala ZF cu sase trepte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru