Curg comenzile pentru Jaguar XF

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.10.2007
Clientii care si-au comandat deja un XF sunt pusi pe liste de asteptare mai mari decat numarul de masini prevazute initial.

Desi nu a fost inca lansat oficial pe piata, singura sa aparitie oficiala avand loc la Salonul Auto de la Frankfurt, Jaguar XF, urmasul lui S-Type, a vrajit deja clientii britanicilor si nu numai. De fapt, "vraja" este atat de mare incat cererile de pana acum ale clientilor depasesc cu mult lotul destinat initial spre vanzare.

Un cunoscut jurnalist britanic, Jim Mateja, a facut cateva vizite pe la dealerii Jaguar pentru a afla starea comenzilor inainte de lansare. Ei bine, desi modelul britanic va fi disponibil spre vanzare abia in martie 2008, dealerii au alcatuit deja liste de asteptare iar numarul pretendentilor il depaseste pe cel al masinilor din lotul programat initial.

Jaguar nu a publicat inca nicio cifra de vanzari, insa se rpeconizeaza ca britanicii vor vrea sa vanda circa 20.000 de unitati anual. Acestia vor avea insa o problema. E adevarat, una pozitiva: 20.000 este numarul precomenzilor din 2007, ceea ce inseamna ca in 2008 aceasta cifra va fi evident depasita.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru