Dacia a explodat pe piata franceza

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.09.2007
Vanzarile Dacia au crescut cu peste 40% in primele sapte luni ale anului pe piata din Franta.

Vanzarile Dacia pe piata franceza au totalizat 20.029 unitati in primele sapte luni, in crestere cu 42,9% fata de nivelul de 14.023 masini comercializate in perioda similara a anului trecut.

Producatorul auto detinea o cota de piata de 1,5%, comparativ cu 1% in perioada ianuarie-august 2006, potrivit dateleor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile.

In luna august, Dacia a vandut 2.407 de automobile in Franta (2,2% cota de piata), mai mult decat dublu fata de cele 1.031 masini comercializate in luna corespunzatoare a anului trecut, cand constructorul din Romania a acoperit 0,9% din piata.

Vanzarile de automobile pe piata franceza au stagnat in primele sapte luni, totalizand 1.375.000 de unitati.

Comentarii (10)

  • Octavian Brânzei
    Francezii, fraţii scoţienilor
    Păi să nu uităm că francezii, de felul lor, sînt zgîrciţi, chiar foarte zgîrciţi. Să ne amintim de cele două reclame video unde sloganul era ceva de genul "Face ce face orice maşină. Dar la un preţ de..." Cît timp nu apare ceva comparabil al altor producători cred că succesul Loganului în Franţa va creşte.
    0 0
  • Noroc ca sunt romanii generosi
    Datorita culturii noastre de 'jdemii de ani, a spiritului nostru critic obiectiv, suntem capabili sa distinjem kakatii cu Loganuri, Skode, Reno si alte dulapuri, dricuri, frijidere, sicriuri, etc.. de fruntasii de seama ai poporului roman cu masina nemtzasca, cel mai remarcabil exemplu fiind intaiul oier al tarii... preamaritul jijii... avem de unde ne inspira
    asa ca..Traiasca banul!!!.. ca doar el da calitate omului
    0 0
  • Dan Bandrabur
    Dacia care a explodat
    Le doresc francezilor sa pastreze toate resturile exploziei DACIA, inpreuna cu masina cu tot, sa nu mai incerce vreodata sa faca afaceri cu noi !!!
    0 0
  • mcv=dric
    dci cu i-ul ROSU
    Sa isi tina si DCI-ul lor de 85 de iepe cu I-ul rosu. Niste inapti si incapabili cu minte ingusta care nu pot decat sa copieze ce vad la altii.
    Cat de prosti pot sa fie incat au simtit nevoia sa copieze de la VW treaba asta?
    Sa le aca doar la ei si sa ne lase in pace. Sper sa ii termine Ford cumva si sa le scoata mandria asta din cap ca ce descoperire au facut ei, masina ieftina perfecta pentru durmurile noastre care nu are nici o identitate si se trage din toate si nimic.
    0 0
  • doamne ce poate sa-i lezeze pe unii... daca era verde era mai bine ?
    0 0
  • multi........
    multi prosti..........
    0 0
  • da
    Intr-adevar , multa lume copiaza de la francezi.
    Au fost intotdeauna capitala bunului gust.
    DE aceea mi-e mila de bietii surubasi nemti , care se straduiesc atit de tare , dar nu reusesc.
    Cu talentul te nasti...........
    0 0
  • pit 75
    alex, pt MCV+DRIC
    Pt ALEX
    baiatule , nu mai bate campii ce te bate si pe tine cineve intr-o buna zii, tu te auzi ce tampenii mari cat casa poporului scoti din tine?? nu inteleg ce dracu cauti pe forumul asta, te-ai saturat sa ti-o freci cu nasu in site-uri XXX?

    PT MCV+DRIC

    bai, si tu tembeleu mic tu stii cine a inventat litere rosie in denumire???? Ai vazut-o tu prima data la cotetul tau de GOLF TDI de cinspe cai. Afla adevarul si mai vina pe forum dapa ce iti dai doua palme, ghertoi ce esti. Beleste ochii prin sat pe la tine si vezi ca in afara de Renault cu albastu' lor cam toate masinile au ceva rosu.
    0 0
  • mai bine exploda pe bune...
    poate asa s-ar mai calma lumea cu Dacia la fiecare trei cuvinte.
    0 0
  • Stefan
    Pentru administratorii site-ului
    Din pacate, constat de ceva timp ca postarile pe acest forum tind sa iasa din cadrul civilizat.

    Poate nu ar strica sa le reamintiti celor care doresc sa se exprime cu referire la un subiect postat care sunt regulile minime de care trebuie sa se tina cont.

    E pacat de faptul ca atat de multa lume abuzeaza de libertatea pe care le-o asigura anonimatul pentru a face comentarii jignitoare si pline de ura.

    Va multumesc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru