Dacia ar putea construi modelul de 3000 $

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 05.07.2007
Producatorul roman se afla in carti pentru construirea modelului low-cost planificat de Renault.

Dacia ar putea dezvolta proiectul viitorului automobilul low-cost al producatorului francez Renault, a declarat astazi directorul comercial al Dacia, Jacques Daniel.

"Autoturismul poate fi facut atat de Renault, cat si de Dacia, insa Dacia are know-how pentru piata autoturismelor economice si trebuie sa folosim acest know-how al Automobile Dacia", a spus oficialul Dacia, citat de Mediafax.

El a mentionat ca acestea sunt posibilitati teoretice, iar in viitorul apropiat nu sunt avute in vedere astfel de actiuni.

Nissan si Renault analizeaza fezabilitatea construirii unui model de 3.000 de dolari, in colaborare cu producatorul indian de tractoare si vehicule utilitare Mahindra & Mahindra, pentru a concura direct cu automobilul anuntat de compania indiana Tata Motors pentru anul viitor, care va fi comercializat la un pret mai mic de 3.000 de dolari.

Comentarii (16)

  • HUNTER
    DACIA DE 3000 EURO = VARZA
    MASINA SUB 3000 EURO ? PAOTE VA FII UN ATW CA ALTCEVA NU PREA VAD CE, SIGURANTA SI DOTARI 0 (ZERO), O MASINA DE UMBLAT CU EA PE TERENUL DE GOLF
    0 0
  • Catalin C.
    De ce nu ?
    Acest model va fi vandut exclusiv pe pietele sarace unde nu exista legi privind siguranta auto ca in UE. Vor fi probabil fara airbag, fara bare de ranforsare, f. mult plastic trei prezoane, fara catalizator, etc.
    0 0
  • cresstz
    posibibil dar....
    daca nu va avea airbag si o caroserie rezistenta ... inseamna ca va avea si o limita de viteza de 160km/h max.
    0 0
  • shi mai varza
    Ba da multzi prosti shi in tara asta!! Fratzilor am reushit sa facem o mashina care nu ar merita dupa performantele ei mai mult de 500 de euro shi prostii dau mavala s-o cumpere chiar cu 7-8-9 mii de euro doar pt simplul fapt ca merge pe 4 roti shi e noua!! Mai uitativa shi in fisa tehnica , ca o masin care consuma cat una nemteasca din anii 50 shi urca dealurile cu maxim viteza a3a ce performante are?? A, scuze, performante are la service ca te usuca la buzunar cu intretinerea mai rau ca un mertzan shi se strica mai des ca o carutza!! Ce tzara de idiotzi, pardon, loganisti!!!
    0 0
  • Buna...mashina!!
    Am condus sapt trecuta loganul unui prieten. Pe drum drept shi daca nu ai pasageri nici bagaje....mai merge. La vale am ajuns chiar shi la 145km/h. Dar cand dai de deal iti vine sa te dai jos sa pui umarul sa impingi.E o masina dezastru. Ma felicit ca nu am facut prostia sa fac rata la asa ceva!! Si ce nu pot sa inteleg eu e pupincurismul autoritatilor fata de renault care face masini de toata jena!! Scoateti odata TAXA DE PRIMA INMATRICULARE sa ne permitem si noi oamenii de rand masini bune nu rable gen Logan!!
    0 0
  • buzzyball
    asta nu o cred nici mort
    primadata cand sa dat zvonul ca face renault la noi masini era vorba sa scoata loganu undeva un pic peste 5000 euro si vad ca ajunge si la 10000 cica cu dotari care la restul masinilor noi sunt baza .Dupa parerea mea francezi sunt cea mai scarboasa natie din cate stiu renault e la sttului francez ....sa ii ia naiba cu renaultu lor de 2 lei uitativa ce a facut din nissan de cand l-au luat francezi , ar trebui ca nimeni sa nu le mai cumpere masinile niciodata in primul rand pentru ca sunt cam cele mai proaste si in al doilea rand pt ca renault suge bani din tara ca sa traiasca francezu bine ......
    oricum loganul e cea mai mare prosteala de la dacia berlina in coa va dati seama ce vor sa scoata ei la 3000 .........
    0 0
  • FLORIN AQ
    DACIA DE 3 PARALE
    Cum a fost LASTUN va fi si aceasta,sa fie o progenitura LASTUN/TRABANT.ACEASTA masina ar putea sa fie un cadou al GUVERNULUI pentru cei inscrisi la DACIA...SURPRIZA.
    0 0
  • johny_s
    pt. varza, alexa si buzzybull
    Ma, prima: scrieti romaneste; ori sunteti analfabeti. Alexa, parca esti ardeleanul care se uita in oglinda si se mira de cat e de frumos ca ii venea sa se f.... singur. Iar pt. varza si alalaltul, mergeti la piata alimentara si mancati ceva legume apoi beti apa ca vi s-a stricat stomacul. Si de aia ganditi cu neuronul ala care e de serviciu, din cei doi pe care ii aveti. Ce masini aveti voi, de va strofocati asa pe Logan. Ori va fabricati cate una in fundu' gradinii? Ce! Lucrati cumva la Audi sau la grupul VW? Mai vedeti-va de nasu' vostru si mai cititi gramatica clasei a II-a....\
    0 0
  • Masina la 3 mii de dolarei .... hahahahaha
    Cred ca masina aia o sa se vanda bine in China ... Mai tre redusa populatia si pe acolo. Mai trec aia de la bicicleta la "masina". Inca un accident , inca unu dintr-o tzara saraca dus la groapa , o gura mai putin pe cheltuiala fondurilor EU sau Mondiale.

    HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAAA
    0 0
  • Injuri Loganul, ca sa-ti descarci frustrarea
    Mai Alexa, daca tu nu ai condus decat Maybach si Bugatti sau ceva Bentley, mai lasa-ne cu cei 14 ani pe care ii ai ca mai ai de invatat de la unii sau altii. Loganul e o masinuta buna pentru banii ei, au reconoscut si alte 40 de tari in care se exporta. Daca ei cumpara inseamna ca ii recunosc valorile si daca un strain zice, inseamna ca e adevarat. E O MASINA DE ZI CU ZI NU DE FALA. Ma lesi cu Audi , BMW sau Mertz de doi lei, ca daca sunt bune sunt si scupme ceea ce nu tot romanul are sa si umble unde are de mers si sa se si faleasca. Unde mai pui ca unele au niste service-uri de rahat si mqai sunt si chemate la fabrica pentru te miri ce probleme si taman la banii aia.
    Mai taci din taste ca nu stii ce e ala un om care strange bani ca patronu e zgrcit si da un salariu mizer.
    Nu toti ne putem lua Mertz, BMW sau alte asemenea, dar pentru cati bani face, e destul de bun Loganul

    Si BY THE WAY: DEALUL, cu un Logan de 1,6 Litri la motor il URCI CU A IV a la 120km/h si panta de 40%. Asa ca taca-ti fleanca de roman frustrat ce esti si mai revino-ti in fire ca tre sa mai cresti.
    0 0
  • 3000 dolari
    oameni buni nu ati vrea un lastun vai de capu nostru,stiti ceva nimic fac cu nimic se aleg.Din ce o fac,logic nu carton si bucsi din plastilina
    0 0
  • YMihai
    ptr Johny_s si Dan M
    ...fratilor ...ati scris in 2 posturi ceea ce aveam si eu de zis. Subscriu la cele de mai sus.

    Sunt foarte multi cei ce habar nu au cum sa scrie dar isi impart aici opinii legate de Logan.
    Masina e scumpa sau ieftina la fel cum unii scriu corect ...sau altii analfabetizat (hai ca am scos si eu un termen)

    ...totul e la ce te raportezi.

    Daca totusi am reusi sa cream un spatiu mai placut din acest mic forum ...si nu ne-am mai insulta atat ...probabil ca n-am face pe plac unora...si-atunci am ramane doar cei pasionati de masini.

    Autorii stirilor cred ca se amuza copios pe seama noastra.


    " La mai multe stiri cu Logan " ... deliciul tuturor scandalagiilor si frustratilor
    0 0
  • Just me
    SUBSCRIU==F.F. ADEVARAT CE ZICI FRATE!
    Ba da multzi prosti shi in tara asta!! Fratzilor am reushit sa facem o mashina care nu ar merita dupa performantele ei mai mult de 500 de euro shi prostii dau mavala s-o cumpere chiar cu 7-8-9 mii de euro doar pt simplul fapt ca merge pe 4 roti shi e noua!! Mai uitativa shi in fisa tehnica , ca o masin care consuma cat una nemteasca din anii 50 shi urca dealurile cu maxim viteza a3a ce performante are?? A, scuze, performante are la service ca te usuca la buzunar cu intretinerea mai rau ca un mertzan shi se strica mai des ca o carutza!! Ce tzara de idiotzi, pardon, loganisti!!!
    0 0
  • 4000 euro
    lighean
    hahahha Ce looseri frate ..frustrati sunteti voi k vreti tractoare (ligheane) k sa bagati frigideru in portbagaj..in loc sa atasati o remorca la o masina hatckback ..da e prea greu ptr voi k majoritatea conduceti k ratatii! bafta la luat ligheane (acu si 1.5 dci :)),intr'o luna mai apare 2.0 dci 2.5 & so on ..k fraieri se gasesc k sa'si faca ei vanzare ! k si faza aia veche Dacia cu motor cu injectie =)) PENIBIL !
    0 0
  • buzzyball
    pt.de johny_s
    mai tataie daca am scris incorect gramatical;am facuto pentru acest topic nu prezinta nici un interes pentru mine.Ce ti-ai cumparat un dulap 1.4mpi de 75 cp si te simti jignit de ce am spus mai sus .Ar fi bine sa sti ca 1.4 mpi de pe logan este un motor de generatia anilor '90 si ar mai trebui sa stii ca din intamplare lucrez in domeniu auto mai precis repar masini si nu vorbesc in necunostinta de cauza . Fratilor de cat sa cumparati un logan mai bine mai puneti bani si luati o masina normala oricum piesele sunt mult mai scumpe decat la alte masini de clasa ei ..................
    0 0
  • pentru baiatul cei place loganul...
    tovarashe,iti place sa critici pe altii de ce spun adevarat si in tara lor...eu zic k esti un catzelush de plush...poate k intr-o zi te va vedea cineva la semafor si iti va da cheile loganului sau poate mai bine un post de lustruit ghetele de la baietii de la logan...sau poate k tu traiesti undeva in munte si nu iti dai seama ce se tot intampla in tara lui peste o tara care a ajuns de kkt
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru