Dacia exclusa din "Rabla"

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 21.09.2006
Dacia nu va participa in cea de-a doua etapa a progamului “Rabla”. Motivul invocat de autoritati pentru excluderea fabricantului pitestean fiind o eroare birocratica.
Principalul producator de autovehicule din Romania, Dacia, nu a fost introdusa pe lista de producatori pentru etapa a doua a programului “Rabla”.

Administratia Fondului pentru Mediu este institutia care gestioneaza programul de innoire a parcului auto, program prin care posesorii de autoturisme mai vechi de doisprezece ani pot primi o prima de casare in valoare de 30 de milioane lei.

In prima etapa a programului Dacia a trimis peste 3000 de dosare dintre cele 4500 care i-au fost repartizate, incomplete, lucru care se pare ca a constituit motivul excluderii.

Oficialii Dacia au refuzat sa comenteze cazul spunand doar ca vor astepta o intrevedere cu reprezentantii fondului de Mediu pentru elucidarea acestei chestiuni. Fiecare dosar trebuia sa contina o copie a facturii pentru vehiculul in cauza si o semnatura a unui reperzentant al companiei, acesta fiind motivul convocat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru