Salonul Auto de la Paris 2018

Dacia pregătește un exponat-surpriză pentru Salonul Auto de la Paris, care debutează la începutul lunii octombrie

Publicat Luni, 17.09.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 5
Dacia pregătește un exponat-surpriză pentru Salonul Auto de la Paris, care debutează la începutul lunii octombrie - Poza 1
Dacia a pregătit câteva surprize pentru fanii care vor trece pragul Salonului Auto de la Paris. Oficialii constructorului de la Mioveni anunță o serie de "noutăți în gamă", vor demara un concurs de design pentru Sandero Stepway și vor prezenta un "exponat surpriză".

Grupul Renault a publicat lista de noutăți pentru Salonul Auto de la Paris, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii octombrie. Așa cum era de așteptat, pe lista francezilor apare și programul pregătit de Dacia.

În cadrul evenimentului din Paris, producătorul de la Mioveni promite să prezinte o serie de noutăți pentru gama pe care o comercializează. Deși francezii nu oferă alte informații, cel mai probabil, Dacia va anunța debutul motorului de 1.33 litri pe benzină în gama Duster. Tot la Paris, producătorul de la Mioveni va lansa un concurs de design pentru Sandero Stepway, fără să ofere alte detalii despre acesta.

În cadrul standului Dacia, fanii vor putea admira și un "exponat surpriză". Mizând pe experiențele anilor trecuți, constructorul de la Mioveni va lansa cel mai probabil o ediție specială sau o serie limitată a unui model aflat deja în gamă. Rămâne ca o confirmare finală să vină în 2 octombrie la standul pregătit de Dacia la complexul expozițional Porte de Versailles.

Ce prezintă Renault și Alpine

Brandul Alpine va fi prezent la Paris cu toată gama: A110 Pure, A110 Légende și A110 GT4.

De asemenea, fanii modelelor clasice vor putea admira câteva exemplare de colecție în cadrul expoziției Mythical Routes.

Alături de Kadjar facelift, Renault expune la Paris și conceptul unui "robo-vehicul". Prototipul face parte dintr-un proiect amplu care a debutat în luna martie atunci când francezii au prezentat conceptul EZ-GO. În 2018, Renault împlinește 120 de ani, iar pentru a sărbători cum se cuvine această vârstă, francezii organizează o paradă: 30 de modele Renault vor putea fi admirate pe străzile din Paris.


Comentarii (5)

  • @Automarket

    cred ca ati scapat in plus un "S" pe la Alpine pe acolo
    3 0
  • @vianu

    Așa este, l-am scăpat :)
    1 1
  • Nelu' Pantofaru
    Hai cu 1.3-ul pe Duster! Daca ar fi varianta de 115 CP si costa cu 1500-2000 EUR mai ieftin decat varianta diesel, la anul il cumpar.
    0 0
  • Logan Stepway
    0 0
  • SIMPLE MINDS
    Sper ca odata cu noua motorizare Dacia sa se mandreasca ca a atins plafonul celor 140 CP, ca parca-i momentul sa ajunga la maturitatea cailor putere a propulsoarelor Renault dupa 50 de ani de existenta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru