Dacia vinde bine pe piata franceza

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.07.2007
Producatorul roman a vandut cu 31% mai mult in acest an pe piata din Franta. In acest interval, vanzarile Renault au scazut.

Vanzarile Dacia pe piata franceza au crescut cu 31% in primul semestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 14.915 unitati, conform Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile.

Cifrele inregistrate sunt corespunzatoare unei cote de piata de 1,4%. Grupul Renault a comercializat, in intervalul analizat din acest an, 255.467 unitati, in scadere cu 12,1%, informeaza Mediafax.

Marcile Renault si Dacia au acoperit 23,6% din piata franceza. Piata auto franceza s-a restrans cu 1,9% in intervalul ianuarie-iunie al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, comercializandu-se doar 1,31 milioane unitati.

Comentarii (1)

  • Suntem fracafoni, ce drak?
    Am condus sapt trecuta loganul unui prieten. Pe drum drept shi daca nu ai pasageri nici bagaje....mai merge. La vale am ajuns chiar shi la 145km/h. Dar cand dai de deal iti vine sa te dai jos sa pui umarul sa impingi.E o masina dezastru. Ma felicit ca nu am facut prostia sa fac rata la asa ceva!! Si ce nu pot sa inteleg eu e pupincurismul autoritatilor fata de renault care face masini de toata jena!! Scoateti odata TAXA DE PRIMA INMATRICULARE sa ne permitem si noi oamenii de rand masini bune nu rable gen Logan!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru