Design best(ial) pentru Mercedes

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.07.2006
Mercedes loveste din nou! De data asta a fost randul lui R-Klasse sa imbogateasca vitrina cu trofee a companiei germane.

Centrul de design al regiunii Rin-Westfalia a anuntat ca Mercedes-Benz R-Klasse a primit premiu de design red dot “best of the best”, unul dintre cele mai prestigioase din lume. 

Juriul a apreciat designul sofisticat si confortul pe care masina il ofera celor sase ocupanti. R-Klasse reprezinta o combinatie de dinamism, eleganta si functionalitate. Modul in care arata modelul prefigureaza conceptul de design al viitorului.

Profesorul Peter Pfeiffer, seful centrului de design de la Mercedes-Benz a declarat:” Prin productia lui R-Klasse, suntem primul constructor care a creat o asociere optica intre conceptele de spatiu, dinamism si viteza”.

In linii mari R-Klasse este o oferta de eleganta si calitati atletice. R-Klasse nu ofera doar un design deosebit ci si calitatile motoarelor sunt excelente, propunand o gama de motoare cu plaja de putere intinsa intre 224 CP si 306 CP. Dotarile tehnice se afla la un nivel inalt, R-Klasse foloseste sistemul de tractiune integrala 4MATIC si transmisia automata cu sapte rapoarte, 7G-TRONIC.

Sistemul de securitate al masinii include, pe langa airbag-uri si centuri de siguranta, un dispozitiv de avertizare care detecteaza posibilitatea comiterii unui accident.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru