Dinamic: Lancia Delta HPE

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.09.2006
Desi este doar un concept, Delta HPE este, se pare, foarte apropiat ca idee de design de ceea ce va reprezenta viitorul Lancia Delta de serie.

Viitorul concept Lancia Delta HPE (High Performance Estate) dispune de fotografii oficiale! Dupa primele incercari de abordare computerizata a designului prototipului italian, Lancia a publicat primele fotografii oficiale cu modelul care va fi prezentat oficial in cursul zilei de astazi, odata cu startul bienalei de film de la Venetia.

Partea frontala este superba. Calandru bine sculptat, blocuri optice plonjate bazate pe tehnologie de tip LED. In plus, in partea din spate ies in evidenta stopurile interesante si luneta care dispune de o margine neagra bine delimitata. Nervurile care se prelungesc de pe capota pe partile laterale adauga o idee de putere si sportivitate designului foarte fluid al conceptului. Mai ales daca luam in calcul faptul ca linia plonjata a acoperisului si spatele jos ne prezinta o masina mai putin masiva decat este ea in realitate (4500 mm in lungime, 1800 mm in latime, 1500 mm in inaltime, ampatament de 2700 de mm si 400 de litri volum al portbagajului.

Astfel, conceptul este pregatit sa ia forma unui model de serie.

Iar daca Lancia ia exemplul fratilor de la Alfa Romeo, care au scos Brera de serie aproape identica cu prototipul, previziunile nu pot fi decat pozitive.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru