Dispare polita RCA vanduta in strada?

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.05.2007
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare va inainta o propunere de eliminare completa a practicilor de vanzare a politelor RCA in spatii deschise.

Pana in data de 15 mai, Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare va inainta o serie de de propuneri pentru eliminarea completa a practicilor de vanzare a politelor RCA in spatii deschise, necorespunzatoare, una dintre solutii fiind emiterea asigurarilor preponderent in sistem informatizat, informeaza Mediafax.

Oficialii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) s-au intalnit cu reprezentantii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), temele discutiei vizand modalitatile de vanzare a politelor RCA si cresterea gradului de calificare profesionala a personalului din asigurari.

Una dintre solutiile cele mai eficiente pentru eliminarea practicilor de vanzare in spatii deschise, neamenajate corespunzator in autovehicule parcate pe trotuare sau carosabil si la puncte de lucru ambulante este emiterea asigurarilor preponderent in sistem informatizat.

"S-a convenit ca, pana la data de 15 mai 2007, UNSAR sa inainteze CSA propuneri concrete de modificare a normei privind RCA", se arata intr-un comunicat emis de CSA.

Piata asigurarilor RCA a trecut de 400 milioane de euro in 2006, avand o pondere de 32% in totalul asigurarilor generale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru