DN1 va fi gata la 30 noiembrie

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 19.07.2007
Una dintre cele mai mari probleme ale Bucurestiului este DN1 in acest moment. Soferii mai trebuie sa astepte pana lucrarile vor fi terminate.

Lucrarile de largire a DN1 in Otopeni au fost realizate in proportie de 75%, traficul se va desfasura in conditii normale din 30 noiembrie, a declarat Manuel Pires Joao, directorul pentru Romania la Lena Construcoes, transmite Mediafax.

"Suntem in grafic cu lucrarile, primul pod de pe DN1 va fi finalizat pe 15 august, iar cel de-al doilea pana in luna noiembrie, astfel ca dupa se va circula normal pe acest tronson", a afirmat Manuel Pires Joao.

El a precizat ca lucrarile de constructie a celor doua pasaje pietonale subterane prevazute in proiect vor fi intarziate din cauza unor probleme legate de exproprierea de terenuri in zona."Asteptam ca administratia drumurilor sa rezolve problema exproprierilor pentru a incepe lucrarile la cele doua pasaje, insa pana atunci nu putem face nimic", a mai spus reprezentantul Lena.

La finalizarea lucrarilor de modernizare, volumul de trafic existent pe această portiune a DN1 va fi preluat de catre cele doua pasarele aflate in stadiu de constructie, ceea ce va duce la fluidizarea circulatiei.

Cele doua pasarele vor fi conectate pe sensul axului de drum, pe ambele parti, stanga si dreapta, iar, la finalizare, regimul de viteza va fi acelasi ca si pana acum.

Comentarii (5)

  • prudentul
    cum adica ?
    "la finalizare, regimul de viteza va fi acelasi ca si pana acum." Pai atunci care e rostul largirii ?
    0 0
  • BICICLIST
    PROIECTUL SAU COMISIONUL?
    KOREKT....INTREBARE PERTINENTA...MERGI MAI REPEDE INVESTITIE BUNA ....NU MERGI ? BAIETI DESTEPTI , COMISION GRAS!!!
    0 0
  • da
    Nu trebuie obligatoriu sa maresti viteza , ci sa fluidizezi circulatia. Aste e de fapt lucrul cel mai important !
    0 0
  • hai sa ridem!
    oare sa fie gata la data data aceea? oare cita spaga a dat aceasta firma ca sa isi bata joc de bucuresteni. ca de lucrat.. din cind in cind...si la preturi exorbitante. banuiesc! spanioli erau mai prapaditi ca noi la intrarea in UE!
    0 0
  • shaolinbm
    cate...
    sunt curios cate lucrari fac romanii in strainatate, ca la noi trebuie sa lucra firme din afara ca aici nu sunt specialisti... parlamentari grasi libidinosi si adormiti ce sunteti...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru