Doi angajati Hyundai au vandut informatii chinezilor!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 18.12.2007
Hyundai da in judecata doi fosti angajati pe motiv ca acestia au oferit informatii contra-cost unor producatori din China.

Esential

1.2 milioane de dolari este \"pretul\" datelor tehnice complete legate de transmisia automata cu patru rapoarte Hyundai.

Doi fosti salariati Hyundai au fost trimisi in judecata de catre conducerea companiei coreene, fiind acuzati de spionaj industrial in favoarea unor producatori chinezi.

Intelegerea dintre cei doi si "clientul" chinez a avut loc in 2005, pretul platit spionilor fiind unul enorm: 1.2 milioane de dolari. Pentru aceasta suma, cei doi angajati Hyundai le-au oferit chinezilor date tehnice legate de transmisia automata cu patru rapoarte utilizata de coreeni in dotarea lui Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson si Kia Sportage. In plus, pentru a-si desavarsi lucrarea, cei doi au furat date generale legate de uzinele Hyundai din lume si de intreaga gama de modele ale constructorului asiatic.

Foarte interesant este faptul ca nu vorbim de o premiera, noua angajati Kia fiind deja prinsi in flagrant in timp ce vindeau informatii, de asemenea catre un producator chinez.

Taguri: Hyundai

Comentarii (1)

  • transfer=forma de energie
    spionaj=transfer de tehnologie
    furt la guvern=transfer de proprietate:))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru