Doua smart Brabus la Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 22.02.2007
Fortwo Brabus si Brabus Xclusive sunt cele doua variante pe care smart le va prezenta in premiera la Geneva.

La Salonul Auto de la Geneva smart va prezenta doua noi variante Brabus ale modelului Fortwo.Cu cei 98 de cai putere, smart Fortwo Brabus si Brabus Xclusive au cu 30% mai multa putere decat cea mai evoluata varianata smart tunata de Brabus. In acelasi timp, consumul si emisiile de carboni nu cresc odata cu performantele motorului.

smart Fortwo Brabus se axeaza in primul rand pe sportivitate. Cei 3 cilindri ai motorului cu o capacitate de 1 litru dezvolta o putere de 98 CP si un cuplu maxim de 140 Nm. Viteza maxima este de 155 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 10 secunde.

Cea de-a doua varianta smart Fortwo, Brabus Xclusive o fera alaturi de sportivitate si un nivel ridicat al luxului. Elemente caracteristice tunerilor de Brabus sunt prezente atat la interior cat si la exterior, pentru a da un cadru luxuriant lui Xclusive.In ceea ce priveste performantele motorului, acestea raman la fel ca si la varianta Brabus smart Fortwo normala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru