DSG pentru Ford si Volvo

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.11.2006
Sistemul de transmisie automata DSG, dezvoltat de Volkswagen, va fi adoptat in scurt timp de alti doi constructori cu nume: Ford si Volvo.

Se pare ca sistemul automat de transmisie DSG (Direct Shift Gearbox), inventat de Grupul Volkswagen in 2003, reprezinta un trend tehnic pe care incep sa mizeze toti constructorii. Astfel, dupa ce Porsche, Fiat, Mitsubishi, BMW si Chrysler au cutii de viteze foarte asemanatoare, se pare ca urmatorii pe lunga lista de “familii adoptive” a lui DSG vor fi Ford si Volvo.

Primul model care va beneficia de avantajele noului sistem va fi, cel mai probabil, C30, dupa care vor urma restul modelelor noi dezvoltate de cei doi constructori.

Comentarii (2)

  • ce hotie
    daca tot iei un articol din alta parte, macar specifica de unde le-ai furat. Nu cred ca ati stat voi sa faceti grafica pt articolul asta.

    + ca mai e o chestie.

    http://feeds.autoblog.com/~r/weblogsinc/autoblog/~3/44999184/

    Nu preiau DSG-ul dezvoltat de VW, asa cum reiese din articolul tau, ci isi fac unu al lor.

    Atentia asta ....
    0 0
  • mircea
    :)
    Desi ti se va parea iesit din comun, imaginile pe care le vezi la stirile de aici sunt preluate de pe site-urile de presa ale constructorilor.
    In ceea ce priveste "preluarea" DSG-ului de la VW, iti citez din articol:
    "Astfel, dupa ce Porsche, Fiat, Mitsubishi, BMW si Chrysler au cutii de viteze foarte asemanatoare, se pare ca urmatorii pe lunga lista de “familii adoptive” a lui DSG vor fi Ford si Volvo."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru