E-Klasse blindat

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.07.2006
Unii dintre clientii limuzinelor Mercedes au nevoie de protectie maxima. Constructorul german s-a gandit la acest aspect si le ofera doritorilor un pachet special de siguranta.

Daca aveti de gand sa va blindati Mercedes-ul pe care il aveti in dotare, nu este necesar sa apelati la o firma speciala de carosare. Ajunge sa va adresati direct constructorului german, care va fi in masura sa raspunda tuturor doleantelor dumneavoastra.

Astfel, dupa S-Guard si G-Guard (prima litera este identica cu modelul preparat), Mercedes pregateste programul E-Guard, care se va adresa noului E-Klasse. Sa luam ca exemplu modelul Mercedes E-Guard E 320 CDI. Este vorba de prima berlina diesel care dispune de un kit de inalta protectie instalat direct pe banda de montaj (E 350 si E 500 sunt si celelalte versiuni disponibile). Avantajul acestei operatiuni: se pot monta si instala blindaje chiar si in zonele in care, dupa montaj, nu se mai poate ajunge. Imaginea Clasei E E-Guard este identica cu cea a modelului clasic de serie. Si totusi, structura sa permite sa opreasca gloante de calibrul 44 Magnum (categoria de protectie B4).

Modelul blindat primeste o serie de echipamente specifice: luneta posterioara speciala, habitaclu blindat, un sistem de control al presiunii din pneuri, geamuri securizate cu film de policarbonati, componente ranforsate ale trenului de rulare.

Marea gaselnita vine insa din partea producatorului francez de pneuri Michelin, cauciucurile permitand rularea, in caz de pierdere a presiunii, cu un maxim de 240 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru