Edag LUV, iaht pe roti

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.01.2007
Germanii de la Edag vor prezenta la Geneva un concept destinat atat iubitorilor masinilor robuste cat si amatorilor de iahturi.

Compania de inginerie si design auto Edag prezinta in fiecare an la Salonul Auto de la Geneva un concept-car. In 2007, exemplarul care se va afla pe standul nemtilor la salonul elvetian se numeste LUV si inaugureaza practic un nou segment de vehicule: Luxury Utility Vehicle.

Asa cum se intampla in fiecare an, noul model va fi produs in serie limitata la cate exemplare, in functiile de comenzile pe care Edag le vor contracta la Geneva. Edag LUV este o combinatie reusita intre un Pick-up autentic si formele (reduse la scara) ale unui iaht superluxos. De fapt, compania afirma ca acesta se adreseaza persoanelor aflate in cautarea limitelor exclusive pe sosea.

Lung de 5800 mm, lat de 2000 mm si inalt de 1800 mm, noul model se plaseaza undeva la limita superioara a dimensiunilor acceptate unanim ca umane pe sosele, fiind construit din acest punct de vedere in cel mai pur stil american. Constructia lui Edag LUV a durat doar 90 de zile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru