Edo Competition tuneza Murcielago LP640

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.06.2007
Casa de tuning Edo Competiton a modificat un Lamborghini Murcielago LP 640. Iata ce a iesit!

Lamborghini Murcialgo LP640 este un supercar care impresioneaza prin look si prin performantele motorului, de aceea un tuning pentru acest model ar parea inutil. Cu toate acestea, Edo Competiton a decis ca LP640 are nevoie de mici retusuri.

Tunerii germani au adus modificari ECU-ului, au montat noi filtre de aer si convertori catalitici, au echipat masina cu un sistem de control al valvelor si au imbunatatit sistemul de evacuare.

Noile modificari imbunatatesc performanta masinii si ii aduc in plus 23 de cai putere. Motorul V12 de 6.5 litri, dezvolta acum 663 de cai si un cuplu motor de 675 Nm la 5600 rpm, cu 15 Nm mai mult decat versiunea de baza. LP640 atinge acum 100 de km/h in doar 3.8 secunde si poate alerga cu pana la 348 Km/h.

La exterior, casa germana de tuning nu a adus mari modificari liniilor de design: un eleron nou si jantele vopsite sunt singurele detalii care diferentiaza masina de un model standard. La interior masina a fost echipata cu o camera video pentru mersul cu spatele iar insertiile de carbon nu lipsesc.

Comentarii (5)

  • nu imi place ca nu e a mea :((
    0 0
  • prudentul
    nemtii astia...
    Deutschland uber Alles. Cel putin la tuning.
    0 0
  • LOL?
    Nu prea cred.Ia incearca sa vezi cum un motor de 2.5L de skyline JUN a scos undeva pe la 1280hp si masina ruleaza fin de 4 ani fara sa cada o data
    0 0
  • scuze...
    UN designed and built inline 2.7 Liter dual overhead camshaft motor (RB26DETT) JUN Super Lemon RII si nu numai.Au foarte multe masini.

    UN AKIRA SUPRA was developed to participate in the BONNEVILLE NATIONAL SPEED TRIALS. JUN AKIRA SUPRA recorded top speed and exceeded 400km/h of the first target. Top speed was 249.292mph(401.20km/h). si toate astea cu benzina normala (in USA nu prea se foloseste cu cifra 98 ci doar 95) si o supra cautati si voi sa vedeti ce motor are.La fel ca si Skyline.Sa nu mai zic de HKS sau incercati si voi exvitermini.Sunt multi tuneri si in general cei japonezi sunt printre cei mai buni.Domnilor nu uitati ca in germania un ECU, costa destul de mult fatza de Japonia unde e ceva normal sa ai o masina supraalimentata.Legea gentilomilor impunea 280hp la iesirea din fabrica dar cu un turbo mai mare un ecu nou, niste tobe racing... faci destule
    0 0
  • speedy
    stil
    spre deosebire de vechiul murcielago asta pe langa faptul cai mai puterni are si stil(desing mai fain)mai agresiv mai sport ,.....exelent car
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru