Elantra in versiune 2007

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.04.2006
Hyundai n-a stat degeaba in ultimele 24 de luni: 7 premiere absolute pentru constructorul coreean, ultima fiind cea noii generatii a modelului Elantra.

Noutatea celor de la Hyundai la Salonul Auto de la New York este reprezentata de viitoarea generatie a modelului Elantra. Este al saptelea produs nou pe care constructorul din Coreea il lanseaza oficial in ultimii doi ani.

Noul model beneficiaza, evident, de pachetul clasic de siguranta al celor de la Hyundai, acesta incluzand sase airbag-uri, ABS si tetiere active pentru scaunele din fata. Reactiile de dupa lansare nu au intarziat sa apara: in timp ce unii au considerat noul model plictisitor, altii au vazut in noul Elantra o aparitie mai matura decat cea a generatiei anterioare.

Dimensiunile mai mari garanteaza un spatiu interior imbunatatit ca volum, astfel ca Civic si Corolla vor fi umilite din acest punct de vedere. Motorul de baza este clasicul Hyundai de 2 litri cu patru cilindri care dezvolta 138 de cai la 6000 rpm, cuplat standard la o cutie manuala cu cinci trepte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru