Euroconcept: Dodge Avenger

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.09.2006
Dodge Avenger Concept prefigureaza al treilea model din gama prin care Dodge ataca Batranul Continent.

Aveti in fata primele imagini oficiale ale conceptului Dodge Avenger. Versiunea Avenger de serie, derivata din Chrysler Sebring, va fi al treilea model al noii linii europene Dodge, dupa Caliber si Nitro.

Modelul de serie va fi foarte asemanator conceptului, unul dintre putinele elemente care vor fi schimbat urmand sa fie jantele (care in cazul conceptului sunt de 19 inch) si garda la sol, care urmeaza sa fie ridicata pentru a putea face fata provocarilor circulatiei zilnice. In rest, sunt prevazute trei motorizari pe benzina (un motor cu patru cilindri de 2.4 litri si 173 de cai, un V6 flex-fuel de 189 CP, un V6 de 3.5 litri de 235 de cai si turbodiesel-ul de 2.0 litri si 140 de cai dezvoltat de Volkswagen.

Este foarte probabil ca in viitorul apropiat sa existe si o versiune SRT cu motor HEMI, chiar daca dimensiunile masinii vor necesita modificarea parametrilor acestui propulsor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru