Ex_cee'd, cabrio de la Kia

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.02.2007
Ex_cee'd este cel mai proaspat concept pe care Kia il pregateste pentru Salonul Auto de la Geneva. Conceptul este unul sportiv in toata puterea cuvantului.

Kia va prezenta un concept nou la Salonul Auto de la Geneva intitulat ex_cee'd. Conceptul va completa standul constructorului coreean impreuna cu cee'd Wagon si modelul Rio in varianta hibrida.

Peter Schryer, ofiter sef de design Kia, a declarat ca ex_cee'd va reprezenta o noua tendinta in designul brandului. Ex_cee'd va fi construit pe aceeasi platforma cu hatchback-ul in trei usi cee'd, pregatit sa intre in productie in decembrie la uzina din Zilina, Slovacia.

Conceptul adopta un acoperis retractabil soft top, deoarece designerii Kia au declarat ca acest tip de acoperis va fi mult mai cautat in urmatorii ani. Masina este echipata cu jante de 19 inch din aliaj si este diponibila in culori vibrante: "alb meringue" pentru exterior si "bitter chocolate" pentru acoperis.

Comentarii (2)

  • ofiter sef ??
    "Peter Schryer, ofiter sef de design..." banuiesc ca era vorba de titulatura Chief Design Officer. Dar cred ca se putea gasi o gtraducere mai fericita a termenului :)
    0 0
  • VW Parts Blog
    VW designer
    Kia will be reproducing the Cee’d hatchback this year. The new vehicle will be the first Kia car to be designed by Peter Schreyer, the design boss who recently defected from VW the design some of the volkswagen cabrio parts.

    For more details regarding this post check out:
    http://www.dubautoparts.com/volkswagen-cabrio-parts.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru