Fabrica din Romania va produce pentru noul Twingo

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 24.09.2007
Fabrica Delphi Corporation din Romania va produce sistemele de de cablaje electrice pentru Twingo.

Producatorul de componente auto Delphi Corporation, fosta divizia a General Motors, a fost desemnat furnizor exclusiv al sistemelor de cablaje electrice pentru modelul Renault Twingo II, produsele urmand sa fie realizate la fabrica din Romania.

"Noul sistem cu halogen redus clasa trei cuprinde o serie de canale de cabluri, sigurante si cutii de relee, care alimenteaza componentele electrice si electronice ale vehiculului", se arata intr-un comunicat al Delphi Corporation transmis, informeaza Mediafax.

Compania Delphi detine doua fabrici de echipamente diesel in Romania, la Ineu si Sinnicolau Mare. Firma a anunţat în luna iulie începerea unei investiţii de 100 de milioane de euro intr-o fabrica ca va de sisteme de injectie pentru motoare diesel la Iasi, care va fi operationala in aproximativ trei ani. In baza contractului cu Renault, Delphi va furniza si sistemul diesel common-rail pentru modelul Twingo II, precum si partea electronica a sistemului de inchidere a portbagajului, reostatul de reglare a luminii interioare si butoanele de avarie.

Produsele vor fi realizate in Romania si vor fi livrate fabricii de asamblare din Slovenia. Delphi are vanzari anuale de peste 26 miliarde de dolari si peste 170.000 de angajati in 36 de tari.

Comentarii (1)

  • zarnesteanu
    EXCELENT !!!
    Ma bucur enorm de mult ca Romania a inceput sa se deschida firmelor din vest. Incet incet, o sa scapam de kitchurile orientale.

    Bravo lor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru