Fabrica Hyundai in Cehia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 24.07.2006
Compania coreeana Hyundai intentioneaza sa-si dubleze vanzarile in Europa, fapt pentru care vor construi o fabrica de productie in Cehia.
Hyundai intentioneaza sa investeasca 1,3 miliarde de euro intr-o noua fabrica ce va fi construita la Nosovice, in Republica Ceha.

Proiectul are drept miza consolidarea companiei coreene pe piata europeana. O noua subsidiara a companiei, “Hyundai Motor Manufacturing Czech, se va ocupa de construirea fabricii, proiect ce va incepe pana la sfarsitul acestui an. Se preconizeaza ca fabrica din Nosovice va incepe productia in octombrie 2008.

Initial se vor produce circa 200.000 de unitati anual plus 600.000 de cutii de transmisie. Din 2011 nivelul productiei anuale va fi ridicat la 300.000 de unitati. Noua fabrica Hyundai va crea aproximativ 3.500 locuri de munca, lucrarile de constructie vor crea si ele 3.000 de locuri de munca.

Gerry Dorizas, vice-presedinte Hyundai Motor Europa a declarat:” Aceasta investitie masiva este un element central in strategia noastra de dezvoltare globala. Intentionam sa dublam vanzarile in Europa pana in 2010, productia masinilor in Europa fiind calculata sa satisfaca acest plan”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru