Facelift pentru Jaguar XJ

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.02.2007
Britanicii de la Jaguar au realizat un facelift pentru modelul XJ. Stilul conservator a fost transformat intr-unul mai agresiv.

Jaguar a dezvaluit noul facelift al sedanului conservator XJ. Acesta vine cu o linie agresiva menita sa relanseze vanzarile modelului. Designerii englezi au revizuit aspectul frontal prin adaugarea unei grile noi si a unui spoiler cu prize de aer mai mari cu faruri de ceata la extreme.

Spoilerul spate, eleronul subtil si semnalizatoarele din oglinzile laterale desavarsesc faceliftul sedanului. Prizele laterale de aer au fost si ele redesenate dupa cele ale modelul XK coupe. Spatiul pentru pasagerii din spate a fost marit prin amplasarea unor scaune fata mai subtiri, dotate cu incalzire. Un nou pachet de optionale este diponibil, pachet care include mai multe finisaje traditionale de lemn sau din aliaj.

Acest facelift va creste pretul modelului XJ. Varianta de baza, cu motor de 3.0 litri, porneste de la 64.880 euro. Versiunea de top va ajunge la 89.600 de euro.

Comentarii (1)

  • Daniel
    Jaguarul
    Jaguarul este Jaguar... masina care se impune oriunde in lume! este o garantie prin insasi numele sau!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru