Ferrari 612 P4/5: e unic!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.07.2006
Aveti in fata fotografiile unei masini unice. La propriu. Pentru ca Pininfarina a realizat aceasta masina pe baza lui Ferrari Enzo si pentru ca e singura existenta in lume.

Iata in avampremiera singurul exemplar Ferrari 612 P4/5 existent pe Glob. Acesta este creatia Pininfarina si a fost realizat pe baza lui Ferrari Enzo.

Italienii nu inceteaza sa arunce cu complimente: “Minunata, teribila, senzationala, incredibila, fantastica. Nu exista cuvinte care sa exprime emotia pe care o simti atunci cand ai in fata cea mai frumoasa supersportiva creata pana in acest moment”. Intelegem reactia de extaz a italienilor, mai ales ca au si motive.

In primul rand, este vorba de un Ferrari. Apoi, masina este bazata pe un model exclusiv, Enzo. Este un exemplar unic si este inspirata din una dintre cele mai frumoase modele Ferrari de competitie dintotdeauna. Astfel, caroseria (din fibra de carbon) este inspirata din mult premiata 330 P4 care astazi a devenit una dintre cele mai valoroase produse de colectie.

Pentru realizarea acestui exemplar au fost necesare doua milioane de euro iar zvonurile spun ca viteza maxima pe care o poate atinge sare de 400 km/h.

Comentarii (1)

  • ferrari
    the best car of the word bugatti veyron e un feac
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru