Ferrari a intrat pe piata romana

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.05.2007
Ferrari a semnat un parteneriat cu compania Forza Rossa, prin care aceasta va deschide un service in Romania.

Ferrari a desemnat compania Forza Rossa partener oficial al marcii pe piata romaneasca, aceasta urmand sa deschida un service in Romania pana la sfarsitul acestui an pentru a deservi proprietarii actuali de masini Ferrari.

Forza Rossa este detinuta de Ion Bazac, cu 47,5% din actiuni, Camelia Bazac (5%) si holding-ul Central European Finance din Luxemburg (47,5%). Camelia Bazac a ocupat anterior functia de brand manager pentru marca Maserati la importatorul AutoItalia.

Herbert Stein, directorul general al companiei AutoItalia, importatorul general pe piata romaneasca a marcilor Fiat, Maserati, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong si motociclete Honda a anuntat, in luna martie, ca va construi in acest an prima unitate service din Romania pentru marca Ferrari, care va deservi, potrivit reprezentantului firmei, pe cei sase posesori ai marcii de lux italiene. Fiat afirma ca AutoItalia nu a fost desemnat importator general Ferrari si nu precizeaza daca va fi deschis vreun show-room, sustine Mediafax.

Comentarii (1)

  • PikaChu
    Bine ai venit !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru