Ferrari implineste 60 de ani

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.01.2007
Cu ocazia implinirii a 60 de ani de existenta, Ferrari pregateste o caravana care va trece prin 50 de tari ale lumii.

Una dintre legendele industriei auto mondiale, Ferrari, implineste in acest an 60 de ani de existenta. Italienii nu au pregatit cu aceasta ocazie un model special sau o versiune care sa rupa gura targului, asa cum se obisnuieste, ci un periplu de merketing denumit oficial "Ferrari 60 Relay".

Este vorba de o caravana care va traversa 50 de tari in 148 de zile si care va celebra cele mai bune 60 de momente ale istoriei Calutului Cabrat. Caravana va porni in 28 ianuarie din Abu Dhabi, unde se va deschide primul parc tematic de distractie Ferrari din lume, punctul de sosire fiind stabilit la Maranello, in 24 iunie.

In caravana Ferrari se vor afla un convoi de modele vechi si noi ale constructorului italian (apartinand marcii sau unor clienti) si motorhome-uri care se desfac in maniera celor din paddock-ul curselor de Formula 1 si care prezinta principalele inovatii si inventii care au facut istorie in istoria modelelor Scuderiei.

Din pacate, caravana nu va trece prin Romania, iar daca sunteti fani si vreti sa vedeti la lucru cele mai tari modele Ferrari trebuie sa treceti in urmatoarele saptamani prin Turcia, Grecia sau Ungaria, acestea fiind cele mai apropiate tari in care vor sosi oficialii italieni. Astfel, desi nu se cunosc exact datele, ordinea exacta a tarilor si continentelor in care vor ajunge membrii Ferrari este urmatoarea: Dubai, Malaysia, Hong Kong, Australia, Africa de Sud, America de Sud, Statele Unite, Portugalia, Spania, Franta, Luxemburg, Belgia, Olanda, Anglia, Grecia, Rusia, Finlanda, Suedia, Danemarca, Germania, Elvetia, Austria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Turcia, Egipt, Liban si Italia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru