Fiat, in spatele indienilor pentru marcile engleze?

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.09.2007
Numeroase voci sustin ca Fiat se foloseste de alianta cu Tata pentru a prelua controlul la Jaguar si Land Rover.

Se stie ca principalii oferatanti pentru marcile britanice de lux Jaguar si Land Rover sunt indienii de la Tata Motors. Inca de la inceputul povestii vanzarii celor doua marci premium, italienii de la Fiat erau anuntati ca fiind printre cei interesati.

De altfel, oficialii Fiat au purtat discutii cu cu oficialii Ford pentru o eventuala intelegere. Cele doua companii au anuntat la inceputul verii ca negocierile nu au ajuns la nicio intelegere. Specialistii de pe piata au afirma ca Fiat sunt extrem de interesati de cele doua marci britanice pentru platformele de SUV de la Land Rover si pentru platformele mari cu tractiune spate de la Jaguar.

Tot mai multe speculatii arata ca alianta dintre Fiat si Tata ar ascunde de fapt o implicare la a doua mana a italienilor in cazul achizitiei marcilor britanice de care indieni.Cu toate acestea, Fiat a emis o declaratie de presa prin care neaga orice implicare in achizitia Jaguar si Land Rover.

Ramane sa asteptam sa vedem in ce directie va decurge vanzarea marcilor premium britanice si in ce masura cei de la Fiat au orchestrat o influenta prin intermediul companiilor indiene.

Comentarii (4)

  • curve si neam de hoti , italieni astia vai vai vai
    0 0
  • Exact asa cum zici. As mai putea adauga si eu, dar nu merita, ai spus bine asta :)
    0 0
  • da
    Italieni ? Mafia ! Italieni ? Coruptie
    Italieni ? Derbedei !
    Italia ? O fosta mare cultura , actualmente transformata in GOLANIE ! Sa le trimetem niste manele ! Le merita !
    0 0
  • Niculescu
    cum se numeste fiatul ala ducato fara copertina lung la 4 m
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru