Fiat se tine tare in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 15.08.2006
Autoitalia a publicat rezultatele vanzarilor in luna iulie. Cresterea fata de anul trecut (40%) se datoreaza revenirii de forma a marcii Fiat.

Vara asta se poarta marcile italiene. In conditiile unor previziuni mai putin optimiste, vanzarile Autoitalia au depasit 1000 de unitati in luna iulie. Acest rezultat reprezinta un record absolut in istoria importatorului si o crestere de 40% fata de luna iulie a anului precedent.

Majoritatea modelelor vandute au fost Fiat (1031 de unitati), principalul model achizitionat in iulie fiind noul Albea. Grande Punto a fost preferat de 146 de clienti, totalul exemplarelor vandute in primele doua luni de cariera pe piata din Romania ajungand astfel la aproape 300.

Totalul unitatilor vandute de Autoitalia in primele sapte luni ale anului a ajuns la 4816, reprezentantul oficial in Romania al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si SsangYong inregistrand rezultate buna si in domeniul motocicletelor, scuterelor si ATV-urilor Honda: 111 exemplare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru