Fiat si Mercedes vor alianta

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Sergio Marchionne si Dieter Zetsche discuta o infratire intre cele doua branduri europene.

Esential

6 luni au trecut de la divortul dintre Mercedes-Benz si Chrysler

Runda discutiilor dintre Mercedes si Fiat a cunoscut un nou episod. Este tot mai clar ca Mercedes isi doreste un partener global, dupa despartirtea de americanii de la Chrysler.

Liderii celor doua branduri, Sergio Marchionne de la Fiat si Dieter Zetsche de la Daimler, au avut o serie de intalniri in care au discutat diverse aspecte privind modul in care pot colabora si conlucra. Diverse discutii dintre Mercedes si Fiat au fost facute publice in ultimele doua luni, cum ar fi posibile parteneriate la viitoarele modele a le companiilor.

Ieri, boss-ul Fiat , Sergio Marchionne a socat pe toata lumea anuntand ca Fiat este in discutii cu Mercedes pentru un parteneriat complet, o alianta cu acte in regula intre cei doi producatori auto. Nu discutam doar despre motoare, discutam despre orice”, a concretizat Marchionne. O alianta Mercedes-Fiat ar duce la rasturnarea balantei in peisajul auto european si mondial.

Comentarii (9)

  • AndreiRN
    MBZ
    MBZ are nevoie de o prezenta in randul masinilor ieftine si acuma ca au in banca un surplus de capital se orienteaza in jur in loc sa-si mareasca liniile de productie.
    Fiat este cunoscut prin masini de calitate dubioasa si finantare la fel de dubioasa si vor accepta cam orice partener interesat.
    MBZ ar avea de pierdut si Fiat de castigat.
    0 0
  • calitate dubioasa
    pana n-ai condus un Fiat Bravo/Grande Punto/Sedici/Croma, te rog tine-ti refularile sentimentale pentru tine.
    0 0
  • Mircea
    Greseli
    Atenite la ce scrieti!
    Corect este Fiat si Mercedes se vor ALIA!
    0 0
  • E bine ca ei sa se inteleaga...
    O alianta interesanta si spun eu cu sanse mari de reusita. Succes domnilor si la mai multe masini bune si putin mai ieftine...
    0 0
  • Bogdan
    Subiectivismul asta ne omoara
    nu uitati ca de grupul FIAT tin si marci precum Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati.
    0 0
  • Bogdan
    Subiectivismul asta ne omoara
    ..a ca sa nu mai zic de Iveco
    0 0
  • cressty
    enervant
    deja e vorba ca mertz se aliaza cu bmw,cu fiat...la randul lor bmw e cu citroen etc...
    0 0
  • AndreiRN
    Realitatea
    Hmmmm, am fost chiar proprietarul unui fiat si .... un trist proprietar. Am condus in vara unul inchiriat de asemenea si .... era inca nou. Chiar am un Iveco al meu si .... stiu mecanica.
    Realitatea este ca Italieni fac ceva artistic si o ingineie buna dar o executie de lasa de dorit. Sunt renumiti pt materialele ce ruginesc in fatza ochilor sau motoarele ce pierd vacum.
    Dar asa e felul lor de a fi.
    0 0
  • fiat-lancia-alfa
    AndreiRn are dreptate: eu am Lancia - cam veche, e drept - si vad in fiecare an cate ceva care putea fi facut mult mai bine.... in plus, italienii nu prea tin aproape de furnizorii lor de piese, care nu sunt buni prieteni cu calitatea... exact lucrul care-i face mari pe nemti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru