Fiat va cumpara o noua marca auto

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.05.2007
Grupul italian intentioneaza sa achizitioneze un brand auto pana in 2010. Nu se cunoaste ce marca este vizata.

Luca di Montezemolo, presedintele Grupului Fiat , este unul dintre cei mai activi oameni din industria auto. Acesta a declarat recent ca grupul pe care-l conduce va face o achizitie majora pe piata auto pana in anul 2010.

Montezemolo nu a dat detalii privind numele brandului auto vizat, dar a tinut sa mentioneze ca sigur nu va fi Chrysler. Boss-ul de la Fiat a lasat intreaga presa auto italiana intr-un mare mister.

In jurul acestei declaratii s-au facut numeroase speculatii, existand mai multe variante propuse. Presa italiana a vorbit despre Seat, Suzuki, o marca detinuta de GM sau chiar o marca chinezeasca ca variante de achizitie pentru Fiat.

Comentarii (1)

  • prudentul
    Fiat
    Grupul FIAT are marca "generalista" Fiat, cea sportiva AlfaRomeo, cea premium Lancia, cea super-sport Ferrari, ba chiar si camioanele Iveco. O alta achizitie ar canibaliza inevitabil o parte din marcile amintite. Si atentie la bani, ca Fiatul a stat rau de tot la capitolul asta cu doar cativa ani in urma.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru