Ford, a saptea luna cu vanzari in crestere

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.08.2007
Si in luna iulie Ford a inregistrat o crestere semnificativa a vanzarilor. Aceasta este a saptea luna consecutiva cu rezultate pozitive.

Pentru a saptea luna la rand, Ford Europa declara cresteri in termeni de vanzari. In iulie, prin intermediul celor 21 de piete europene, compania a vandut 149.200 autoturisme si vehicule comerciale consemnand o crestere de 10.7% fata de acceasi luna a lui 2006. De asemenea, si cota de piata a Ford Europa a crescut in luna iulie cu 0.6 %, fata de aceeasi perioada a lui 2006, aceasta ajungand la 8.7 % .

Cel mai bine vandut model al lunii iulie a fost Ford Focus, cu un total de 43.000 unitati. Pe locul doi s-a situat Fiesta cu 27.500 unitati, cu aproximativ 3,500 unitati mai mult fata de luna iulie a anului trecut. Totodata noile modele ale Ford Europa, Mondeo, C-MAX, S-MAX si Galaxy, au continuat sa atraga un numar semnificativ de clienti. Modelele Transit si Transit Connect au contribuit semnificativ la cresterea cotei de piata a Ford in segmentul autoutilitarelor, cele mai bune rezultate inregistrandu-se in Marea Britanie.

Stephen Odell, vicepresedinte Marketing, Vanzari & Service, la Ford Europa, a declarat: "Succesul vanzarilor noastre in luna iulie si in totalul celor 7 luni se bazeaza pe puterea gamei noastre de produse.

Atat autoturismele cat si comercialele Ford ofera clientilor nostri ceea ce au nevoie – stil, dinamica si valoare. Si, dupa cum va confirma si editia din acest an a Salonului International Auto de la Frankfurt, intentionam sa inregistram cresteri in continuare, prin introducerea unor noi modele deosebite” a mai afirmat Odell.

Compania si-a crescut vanzarile in aproape toate pietele sale. In Germania, vanzarile in primele 7 luni au atins 19,360 unitati, iar alte piete, precum Franta, Italia si Spania au raportat de asemenea cresteri importante. In Rusia, vanzarile au continuat sa avanseze puternic, in timp ce in Turcia, ovalul albastru se mentine in continuare drept lider de piata.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru