Ford este singurul ofertant la Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.04.2007
Maine expira termenul pentru depunerea scrisorilor de intentie privind cumpararea Daewoo Craiova.

Pana in prezent, Ford este singura companie care a depus scrisoare de intentie, neangajanta, pentru preluarea Automobile Craiova, termenul pentru inregistrarea acestor documente urmand sa expire miercuri, 25 aprilie.

Statul, prin intermediul AVAS, este actionarul majoritar al Automobile Craiova, cu 72,4% din actiuni, restul titlurilor fiind detinute de SIF Oltenia (22%) si alti actionari. Investitorii interesati de preluarea pachetului de actiuni detinut de stat la Automobile Craiova trebuie sa depuna scrisoriile de intentie la sediul AVAS pana cel mai tarziu la 25 aprilie.

"Singura oferta neangajanta primita pana in prezent apartine companiei Ford", transmite Mediafax. Investitorul va trebui sa asigure o productie la Craiova de 100.000 autoturisme dupa primii doi ani de la privatizare si de 200.000 unitati dupa o perioada de patru ani.

Comentarii (1)

  • oare de ce!
    io am o banuiala cum ca nu e doar o pura intamplare ca ford e singurul interesat de fabrica daewoo cv. kiar nu vrea nici o alta firma sa vina si pe la noi! HELOOO! o sa putrezeasca romania, saraca, de atatea interese meschine. hai sa ne laudam si noi cu ceva...suntem foarte sus in top coruptie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru