Ford Iosis X. Nervos

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.09.2006
Ford le-a pregatit o surpriza celor aflati astazi la standul constructorului de la Paris, prezentand in premiera mondiala crossover-ul concept Iosis X.

Ford a prezentat astazi in premiera la Paris conceptului Iosis X, mai exact aplicarea filozofiei de design “Kinetic” la nivelul crossover-elor.

La o privire foarte atenta se pot observa similitudini intre Iosis X si Folkswagen Concept A (portierele care se deschid “in oglinda”, linia dinamica dispusa pe pneuri gigant, habitaclu sportiv). In mod evident insa, noul concept preia multe dintre ideile stilistice ale conceptului Iosis, un coupe cu patru usi ale carui linii se ragsesc in abundenta si pe noul Mondeo Concept – prize de aer trapezoidale sau tevi de esapament incluse in spoilerul posterior.

Desi viitoarea versiune crossover a lui Focus nu va imprumuta foarte multe dintre elementele noului Iosis X, se pare ca variantele “Cross” ale celorlalte hatchback-uri vor deveni tinte pentru liniile futuristice ale prototipului Ford.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru