Ford Mondeo are un interior sanatos

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.05.2007
Ford Mondeo a fost testat de institutul TUV Rhineland in ceea ce priveste calitatea materialelor de la interior.

Noul Ford Mondeo a primit certificarea din partea grupului german TUV Rhineland, pentru un interior sigur impotriva alergiilor.

"Suntem foarte mandri de aceasta distinctie primita din partea TUV si o consideram ca pe o confirmare, venita din partea unei reputate organizatii, a standardelor de inalta calitate a vehiculelor noastre", a declarat Wolfgang Schneider, vice-presedinte al Ford Europa pe probleme guvernamentale si de mediu.

"Consideram ca este responsabilitatea noastra sa le oferim clientilor nostri produse care se adreseaza problemelor din ce in ce mai numeroase legate de alergii. De aceea, ne propunem sa certificam cat mai multe dintre modelele noastre existente si viitoare conform standardelor TUV", a adaugat Schneider.

Certificarea TUV confirma ca materialele folosite in interiorul vehiculului au fost selectate pentru a reduce la maximum riscul aparitiei alergiilor. TUV este o organizatie germana autorizata si independenta de testare si evaluare, care controleaza si certifica standardele de calitate ale produselor industriale si de consum.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru