Ford nu va inlocui Jaguar cu Lincoln

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.11.2007
Oficialii Ford au anuntat ca nu vor umple golul lasat de vanzarea Jaguar cu modelele Lincoln.

Esential

60.000 de dolari, este pragul sub care se vor situa modelele Lincoln.

Piata americana va resimti vanzarea companiilor Jaguar si Land Rover asa ca Ford va fi obligat sa umple golul cu modelele ramase. Pe piata premium, terenul pierdut de Ford prin scoaterea la vanzare a celor doua branduri britanice ar putea fi recuperat cu ajutorul modelelor Lincoln. Oficialii americani au infirmat insa o posibila pozitionare a modelelor Lincoln pe acelasi esalon cu cele Jaguat.

Consiliul de conducere al grupului american vede Lincoln mai mult in categoria vehiculelor pozitionate sub 60.000 de dolari, insusi vicepresedintele Derrick Kuzak fiind de acord cu aceasta decizie. "Avem cateva strategii de intarire a pozitiei pe care o ocupa Lincoln insa nu poate fi vorba de o tinta ca Jaguar sau alt brand din categoria premium", a declarat Kuzak.

Lincoln se va concentra mai mult pe extinderea gamei de modele, cea mai apropiata premiera pe care brandul o va marca fiind lansarea noului MKS la Salonul Auto de la Los Angeles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru