Ford ofera 57 de milioane euro pentru Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 07.09.2007
Oferata finala a companiei americane se ridica la 57 de milioane de euro pentru 72% din actiuni.

Comisia pentru privatizare a uzinei Automobile Craiova a deschis astazi oferta finala a companiei Ford pentru pachetul majoritar de actiuni.

Oferta financiara a Ford pentru Automobile Craiova este 57 de milioane de euro pentru cele 72% din actiunile companiei. Sumele oferite au fost prezentate de presedintele comisiei, secretarul de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, Sebastian Vladescu.

 

[poll]80[/poll] 

Comentarii (2)

  • Sylver
    Oferta
    E o oferta mai mult decat ok. Conteaza ce bani o sa bage dupa, conteaza oferta tehnica. Sa ne amintim ca VW a cumparat Skoda in anii 90 cu 1 marca germana, dar au investit apoi pt dezvoltarea modelelor. Si uite unde e skoda acum.
    0 0
  • PRET DE O SPAGA !!!
    poate skoda avea datorii de 80 de milioane ....nu bani in cont....
    pot sa rad cat suntem de prosti....
    ai in caserie 80 mil, ai cladiri si utilaje,ai terenuri si mai vinzi inca 2-3 intreprinderi...dar tu nu aduni ca sa ajungi la 3-400 mil (cum e normal)....te apuci sa scazi si asta e restul ...adica spaga!!!ROMANIA TREZESTE-TE!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru