Ford plateste gros lui Mulally

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.09.2006
Gigantul american Ford plateste 18,5 milioane dolari pe langa salariul anual lui Alan Mulally, pentru ca acesta sa se alature companiei.
Ford a anuntat ca va plati noului director executiv al companiei, Alan Mulally, suma de 18,5 milioane dolari pentru a se alatura companiei, in plus fata de salariul anual de 2 milioane dolari.

In aceasta suma este inclus bonusul de angajare si despagubirea pentru faptul ca Alan a parasit Boieng. Mulally in varsta de 61 ani a mai primit actiuni in cadrul companiei in valoare de 10,5 milioane dolari si obligatiuni in valoare de 5,26 milioane dolari.

In cadrul companiei Ford, Mulally va avea un salariu anual de 2 milioane dolari, pana la sfarsitul anului 2006, el urmand sa primeasca 650.000 de dolari.

Cu salariul de aproape 10 milioane dolari anual la Boieng, Mulally se clasa in topul celor mai bine platiti cinci directori executivi. Bill Ford, care va ramane presedinte al companiei, a declarat ca nu va mai acorda nicio compensatie pana cand operatiunile desfasurate de companie nu vor inregistra profit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru