Ford va arata banii cand se va incheia contractul

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Este vorba despre contractul de privatizare al societatii Automobile Craiova.

Compania Ford va depune oferta financiara imbunatatita pentru preluarea Automobile Craiova dupa ce reprezentantii constructorului american si ai statului roman vor agrea forma finala a contractului de privatizare.

Reprezentantii companiei americane au discutat si au agreat, la sediul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu Comisia de privatizarea a Automobile Craiova, "diverse aspecte legate de contractul de vanzare - cumparare de actiuni, precum si unele potentiale prevederi ale legii speciale pentru definitivarea tranzactiei de privatizare a Automobile Craiova", se arata intr-un comunicat al AVAS.

Membrii comisiei de privatizare si reprezentanii investitorului au apreciat ca au fost realizate "progrese semnificative in procesul de negociere".Urmatoarea intalnire a Comisiei de privatizare si a reprezentantilor companiei Ford va avea loc pe 16 august la sediul AVAS, anunta Mediafax.

Principala problema discutata in negocierile dintre statul roman si compania Ford pentru privatizarea Automobile Craiova este legata de datoriile uzinei, investitorul american dorind sa preia "o societate curata", fara vechile restante fata de creditori, a declarat ieri premierul Tariceanu.

Comentarii (1)

  • ...
    SI TOTUSI NE VOR...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru