Ford va extinde capacitatea de productie la Craiova

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.06.2007
Toate acestea se vor intampla daca americanii vor castiga licitatia pentru Automobile Craiova.

Ford intentioneaza sa majoreze capacitatea de productie a Automobile Craiova, in cazul in care castiga licitatia organizata de stat, anunta Mediafax.

"Pietele din Europa de Est sunt in crestere si trebuie sa ne gandim cum sa ne dezvoltam in regiune. Pregatim o oferta pentru fabrica din Romania, care face parte din aceasta regiune", a spus Todd Nissen, purtatorul de cuvant al diviziei europene a Ford. El a refuzat sa prezinte detalii referitoare la oferta pentru Automobile Craiova.

Directorul general al Ford Europe, John Fleming, a declarat, la inceputul lunii iunie, ca grupul intentioneaza sa cumpere Daewoo Craiova pentru a-si extinde capacitatea de productie necesara acoperirii cererii ridicate de pe piata europeana.

El a precizat ca fabricile Ford din Europa au produs anul trecut 1,8 milioane de automobile, depasind capacitatea maxima de productie cu 10%, situatie care nu poate continua pe termen lung. Pentru acest an, Ford anticipeaza vanzari de circa doua milioane de automobile in Europa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru