Ford vrea neaparat Daewoo Craiova

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.06.2007
Ford vrea sa cumpere Daewoo Craiova pentru a-si mari capacitatea de productie, a anuntat John Fleming, directorul Ford Europa.

Ford intentioneaza sa cumpere Daewoo Craiova pentru a-si extinde capacitatea de productie necesara acoperirii cererii ridicate de pe piata europeana, a declarat directorul general al Ford Europa, John Fleming, transmite Mediafax.

Fabricile detinute de Ford pe continentul european pot asigura cu greu cererea din Europa, a mai spus Fleming. El a precizat ca fabricile Ford din Europa au produs anul trecut 1,8 milioane de automobile, depasind capacitatea maxima de productie cu 10%, situatie care nu poate continua pe termen lung.

"Avem urgent nevoie de o capacitate suplimentara pentru producerea a 150.000 de masini, nivel care va creste ulterior la 200.000 de unitati", a adaugat Fleming.

Pentru acest an, Ford anticipeaza vanzari de circa doua milioane de automobile in Europa. Ford trebuie sa se lupte cu General Motors si firma rusa JSC Russian Machines, parte a unui grup detinut de magnatul Oleg Deripaska.

Comentarii (2)

  • prudentul
    Doamne-ajuta
    Si Doamne-pazeste sa ajungem pe mana rusului. Ce sa facem, Volga ?
    0 0
  • Sper sa ajunga la Craiova sa facem si noi masini adevarate...made in Romania
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru