FRANKFURT: Standul Peugeot

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.09.2007
Am deschis balul la Frankfurt cu standul francezilor de la Peugeot. In prim-plan, conceptele verzi si noul 308.

Primul stand in care am intrat la Frankfurt a fost cel al francezilor de la Peugeot. Asta pentru ca eram extrem de nerabdatori sa vedem fata in fata conceptul Flux al lui Mihai Panaitescu. Si l-am vazut, dupa cateva minute de cautari datorate faptului ca Flux era asezat undeva intr-un colt, vedeta standului Peugeot fiind astazi noul 308.

Liniile lui Flux sunt atat de bine gandite incat, daca nu am sti extrem de bine povestea prototipului, am crede ca Peugeot sa pregateste sa scoata in lume peste cativa ani un roadster plin de inovatii. 308 sta cocotat in enclava franceza de la Frankfurt, fiind asezat strategic intre plante - verdele fiind culoarea predominanta aici.

Au mai facut parte din peisaj versiunile speciale ale lui 207 si chiar ale nou-nascutului 308. O mentiune speciala pentru 4007, SUV-ul pe care Peugeot il trimite in recunoastere la toate saloanele importante de ceva vreme. In rest, exemplare verzi, hibridele-diesel fiind moda acestor zile la Frankfurt. Dar mai multe va vor povesti imaginile alaturate.

Comentarii (3)

  • florin
    peugeot rullz
    super marfa pejourile!cum poate sa arate 908 ala criminal,monstru superb e cea mai adevarata masina
    0 0
  • Peugeot
    abia astept sa apara 308 si 4007 si la noi sunt super marfa,cat despre 908 cuvintele sunt de prisos,este ceva de vis,prea frumoasa k sa fie adevarat
    0 0
  • asa e dar sa nu uitam si de 907 care este o alta bijuterie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru