Gadget de 2000 euro pe Touareg

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 03.08.2007
VW a anuntat ca noul model Touareg poate fi echipat cu sistemul de navigatie si radio RNS 510, pentru 2000 de euro.

Volkswagen a lansat pentru modelul Touareg noul sistem de navigatie si radio RNS 510 . Disponibil in acest moment pe piata, RNS 510 poate fi comandat optional pentru Touareg, la un pret de 2.020 euro.

RNS 510 de la Volkswagen este un usor de controlat, prin intermediul unui afisaj digital sensibil. Sunt disponibile si butoane aditionale, pentru a sprijini acest concept usor de utilizat. Noul sistem are un procesor de inalta performanta, care ii permite sa calculeze rute foarte rapid si sa afiseze sectiuni ale unei harti in format 16:9.

Un hard-disk integrat, de 30 GB, are rolul de a stoca date pentru sistemul de navigatie si poate fi utilizat si pentru salvarea continutului audio (MP3 / WMA). Afisajul de rezolutie inalta permite acum vizualizarea hartilor in mod tri-dimensional si ofera o calitate excelenta la redarea fotografiilor si a clipurilor video.

Comentarii (2)

  • Pretul...
    Sistemul nu e scump la cate face, si asta pe langa navigatia, care se pare ca are o prezentare ok... Navigatia de pe un X3 cumparat anul trecut in Ro era in catalog in jur de 2300 si datorita optionalelor care au mai fost puse pe masina s-a acordat de catre dealer un discount cam pana la 1a 1700 de euro, preturi fara TVA... Dupa cum spuneam doar navigatia, despre care trebuie sa spun ca functioneaza impecabil... de dincolo de Ungaria!!
    0 0
  • este scump
    Cu cel mult 2000 Ron iti poti cumpara cel mai scump sistem gps care functioneaza si in Romania, iar la o eventuala vanzare a masinii o pui in buzunar, dupa care o montezi in masina noua.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru