Comentarii (3)

  • re
    Eu personal port centura de siguranta pt ca tin la viata mea. Cine merge c mine in masina poarta centura chiar daca sta in spate.
    Pana cand oamenii nu vor constientiza ca centura le poate salva viata in caz de ceva rau, nu o vor purta. Din nefericire in Romania aceasta constiinta nu este dezvoltata.
    In schimb observ in trafic din ce in ce mai multi soferi care poarta centura de siguranta.
    0 0
  • Andrei
    Contra
    Eu cred ca centura de siguranta poate salva vieti dar nu consider ca este necesara putarea ei in orash deoarece devine chiar enervanta cand stai 15 minute la un semafor sau la o coada infernala de 10-20 masini in fatza ta... La drumuri lungi in afara oraselor o consider obligatorie si o folosesc deoarece acolo se ruleaza cu viteze foarte mari si exista o gramada de oameni care nu ar fi trebuit sa aiba permis... parerea mea ...
    0 0
  • Pro
    Andrei centura te poate scuti de nasuri sparte sau capsoare crapate in oras cand un tantalau nu pune frana odata cu tine si te da cu fata de volan. Eu port centura non-stop iar cei ce merg cu mine in masina chiar daca sunt in spate o poarta, altfel coboara.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru