Garajul lui C6

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.08.2006
Francezii de la Citroen au venit cu o idee inovatoare pe piata auto. Acestia au gandit, impreuna cu Neutral, un garaj unic pentru noul model C6.

Citroen a dezvaluit primul garaj din istoria automobilismului conceput pentru special pentru un model: C6.

Proiectata exclusiv de celebrii arhitecti de la Neutral, constructia ajunge sa coste de trei ori mai mult decat modelul C6. Printre realizarile celor de la Neutral se numara si stadionul Allianz Arena din Munchen.

Garajul are o inaltime de trei metri si o suprafata de cincizeci de metri patrati,. Structura este compusa din trei stalpi de rezistenta, foarte puternici, iar peretii exteriori sunt din sticla. Suprafetele vitrate sunt construite din policarbonati ecologici.

Garajul nu este proiectat doar pentru a gazdui masina, el fiind dotat cu terasa pentru a permite contemplarea peisajului.

Unul dintre proiectantii de la Neutral, Christian Grou, a declarat:”Garajul incurajeaza dialogul vizual dintre interior si exterior si dintre masina si mediul inconjurator”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru